Over mij

Mitch Schuring

Aangenaam, ik ben Mitch Schuring. Ik werk vanuit een grote betrokkenheid, warmte, begrip en aandacht. Andere mensen omschrijven mij als vriendelijk, doortastend, geduldig, onbevangen en sensitief.

Van oorsprong sociaal psycholoog, met een passie voor filosofie. Later ben ik tevens afgestudeerd als klinisch psycholoog. Het gedrag van mensen heeft me altijd buitengewoon gefascineerd. En in het bijzonder het gedrag van mensen in intieme relaties.

Want hoe je het ook wend of keert, de mens is een sociaal dier en heeft een sterke behoefte aan warmte en verbondenheid met anderen. Echt geluk vind je naar mijn mening in een gezonde partnerrelatie. En een gezonde relatie hangt vaak samen met een veilige hechting.

Maar om een relatie gezond te houden, moet je er samen hard aan werken. Relatieproblemen zo nu en dan, zijn dan ook volkomen normaal. Blijven de relatieproblemen echter langere tijd aanhouden en blijven de ruzies terugkeren, dan is het raadzaam om onze (of mijn) hulp in te schakelen. Ik kijk dan samen met u en uw partner, hoe we de liefde in jullie relatie weer kunnen terugkrijgen. Omdat ik gevorderd Schematherapeut ben, maak ik hierbij gebruik van technieken uit de Schematherapie en EFT.

Bij eventuele vragen kan je me altijd bellen (0641842365) of mailen (info@ervaringsdeskundigehulpverlening.nl)