Over ons 

Miranda Göertz 

Aangenaam, ik ben drs. Miranda Göertz, gecertificeerd PSYCHOLOOG, mediator en relatietherapeut EFT.

Relatietherapie Arnhem samen bij relatietherapeut Miranda Goertz

Een liefdevolle gezonde relatie kan enorm bijdragen aan het gevoel van geluk en veiligheid. Zo’n relatie is niet vanzelfsprekend. Dat vraagt inzet en een moedig hart. Durf te zijn wie je werkelijk bent en niet wat je partner wil wie je bent. Uit je gevoel en geef op tijd je grenzen aan. Je moet op je strepen kunnen staan, maar ook over je eigen schaduw heen kunnen stappen. Je moet duidelijkheid kunnen geven, naar jezelf en naar de ander. Maar vooral durf je kwetsbaar op te stellen. De magie gaat pas leven als jullie allebei consequent investeren in jullie samenzijn. En aan die liefde kan ik met jullie werken.

Relatietherapie bij twijfel, doen.

Als je dit leest en wikt en weegt, wil ik je aanmoedigen vooral eens langs te komen. Al is het maar voor een eerste gesprek. Ik kan je dan vertellen hoe ik werk en wat ik denk dat jullie richting ongeveer zal zijn bij Relatietherapie Arnhem. Je kunt er beter vroeg bij zijn; het werk dat we samen verzetten heeft altijd waarde.

Mediation

Niet alle stellen blijven bij elkaar. Als jullie er voor of tijdens de behandeling achter komen dat jullie uit elkaar willen gaan, kan ik jullie ook daarbij helpen. Om dat op een manier te doen die respectvol is voor jullie en wat jullie relatie was. Zeker als er kinderen zijn willen partners graag dat ook deze stap in hun relatie met zorg en aandacht gezet wordt. Leg je vraag rustig aan me voor.

Herken je jezelf of heb je een vraag over relatietherapie? Bel (06-13157272 ) of mail Miranda Goertz (info@arnhempsycholoog.com) voor een afspraak.

Mitch Schuring 

Aangenaam, ik ben Mitch Schuring, Psycholoog / Schematherapeut / Relatietherapeut EFT. Ik werk vanuit een grote betrokkenheid, warmte, begrip en aandacht. Andere mensen omschrijven mij als vriendelijk, doortastend, geduldig, onbevangen en sensitief.

Van oorsprong sociaal psycholoog, met een passie voor filosofie. Later ben ik tevens afgestudeerd als klinisch psycholoog. Het gedrag van mensen heeft me altijd buitengewoon gefascineerd. En in het bijzonder het gedrag van mensen in intieme relaties.

Want hoe je het ook wendt of keert, de mens is een sociaal dier en heeft een sterke behoefte aan warmte en verbondenheid met anderen. Echt geluk vind je naar mijn mening in een gezonde partnerrelatie. En een gezonde relatie hangt vaak samen met een veilige hechting als basis.

Maar om een relatie gezond te houden, moet je samen hard aan het werk. Relatieproblemen zo nu en dan zijn dan ook volkomen normaal. Blijven de relatieproblemen echter langere tijd aanhouden en blijven de ruzies terugkeren, dan is het raadzaam om onze (of mijn) hulp in te schakelen. Ik kijk dan samen met u en uw partner, hoe we de liefde in jullie relatie weer kunnen terugkrijgen.

Bij eventuele vragen kun je me altijd bellen (06-41842365) of mailen (info@arnhempsycholoog.com).